Priyanka Chopra ( născuta la 18 iulie 1982 in Jamshedpur, Jharkand, India) este o actrita indiana şi fosta Miss World. Înainte de a începe cariera în calitate, ea a lucrat ca model şi a câştigat faima după ce a câştigat titlul de Miss World în anul 2000.

Chopra a facut debutul in 2002 cu filmul lui Tamil si anume filmul Thamizhan. În anul următor, a facut debutul in film cu hindi Hero: Love Story si apoi Andaaz film care a avut succes si datorita rolului din acest film a castigat premiul feminin Filmfare Cel mai bun debut.

În anul 2004 ea a devenit o femeie secunda pentru ca câştigat cel mai bun premiu Filmfare Villain de atribuire, pe care l-a primit pentru interpretarea sa aclamat în Aitraaz. Chopra are mai tarziu succes comercial cu fílmele ca Mujhse Shaadi Karogi (2004), Krrish (2006) şi Don – The Chase Begins Again. Chopra a câştigat un Filmfare Cea mai bună actriţă, premiu pentru interpretarea ei de model în Fashion (2008) şi şi-a stabilit, prin urmare rangul ca fiind una dintre actritele de conducere contemporane la Bollywood.

Parintii ei sunt Ashok Chopra şi Madhu Akhauri, medicii de profesie. Chopra si-a petrecut copilăria în Bareilly, Uttar Pradesh, Newton, Massachusetts şi Cedar Rapids, Iowa, SUA. Tatal ei a fost în armată şi, astfel, familia ei s-a mutat destul de frecvent. Tatal ei provine dintr-o familie de origine Punjabi Khatri, stabilita in Bareilly şi mama ei provine dintr-o familie Kayastha bihari care s-a stabilit în Jamshedpur. Ea, de asemenea, are un frate, Siddharth, care este cu şapte ani mai tânăr decât ea.

Chopra a studiat la Sf. Maria Goretti, în Bareilly şi la La Martiniere Girls’ School in Lucknow. Aceste frecvente mutari au avut loc pentru ca Ashok a fost un medic din armata indiană. Ulterior ea a re-localizate in Statele Unite unde a studiat în Newton North High School, liceul din Newton, Massachusetts si apoi în John F. Kennedy High School din Cedar Rapids, Iowa. S-a întors în India şi a făcut şcoala in Army School din Bareilly. Ea a început sa studieze la colegiul Jai Hind College din Mumbai, dar s-a lăsat după ce a câştigat concursul Miss World.

Chopra a fost încoronata India Miss World şi Miss World mai târziu, în anul 2000. În acelaşi an, Lara Dutta şi Dia Mirza, ambele, de asemenea, din India, a castigat Miss Univers si coroana Miss Asia Pacific, o victorie tripla pentru o singura tara, ceea ce e ceva rar.

Lara Mob Design - MDF vopsit si sticla vopsita, mobilier din PAL si lemn masiv

Filme online subtitrate cu Priyanka Chopra

15 filme
Dezmembrari si tractari auto Salcea, Suceava
Patut bebe, patuturi copii