Patut bebe, patuturi copii

Shia LaBoeuf s-a nascut la data de 11 iunie 1986, in Los Angeles, California. A fost numit dupa bunicul sau, care este de asemenea actor. Numele Shia este de origine evreiasca si inseamna, „dar de la Dumnezeu”. Parintii sai, Jeffrey LaBoeuf, veteran al razboiului din Vietnam, care mai apoi a lucrat ca mim si clown la un circ, si Shayna Saide, fosta dansatoare, actual visual artist si designer vestimentar, sunt divortati, iar actorul locuieste cu mama sa, in Los Angeles, nemaiavand frati sau surori.

A absolvit liceul in 2003, dupa care a fost acceptat la Universitatea Yale, dar nu si-a continuat studiile afirmand ca el are parte de o „educatie pe care nu o dobandesti la scoala”. Si-a inceput cariera participand la stand-up comedy, dupa care a devenit cunoscut datorita unui rol principal in serialul Even Stevens(2000), difuzat de Disney Channel. A trecut de la seriale la marele ecran, cu roluri in filme ca Holes(2003), Constantine (2005) si I, Robot (2004). A fost remarcat de marele regizor Sir Steven Spielberg, inca din filmul Holes, fapt care i-a adus roluri in Transformers (2007) si mai apoi in Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2007).

Totusi cel mai important film din cele trei realizate in 2007, a fost Disturbia, care a fost un adevarat succes si care i-a adus tanarului actor numai recenzii pozitive in privinta rolului sau. In 2008 a castigat Premiul BAFTA Orange Rising Star. Filmele sale favorite sunt Dumb & Dumber(1994) si Saving Silverman (2001), iar la capitolul muzica, ii place sa asculte System of a Down, 50 Cent, Eminem, Led Zeppelin si altii.

Lara Mob Design - MDF vopsit si sticla vopsita, mobilier din PAL si lemn masiv
Kit deparazitar Para Clark
Magazin VibratoareX