Filme 1939

6 filme
Sortare: Data | Nume | | Sorteaza ascendent
Vezi:
 • Gulliver's Travels (1939) 6.8

  Gulliver’s Travels (1939)

  Gulliver ajunge pe Lilliput și încearcă să prevină războiul dintre acest mic regat și rivalul său la fel de mic, Blefuscu. Lucrurile se complica atunci cand grupul de spioni din Blefuscu, format din Sneak, Snoop și Snitch, reușeste să fure pistolul lui Gulliver.

 • Drums Along the Mohawk (1939) 7.2

  Drums Along the Mohawk (1939)

  Newlyweds Gil si Lana Martin incearca sa stabileasca o ferma in Mohawk Valley dar sunt amenintati de indieni si conservatori.

 • Dodge City (1939) 7.2

  Dodge City (1939)

  Dodge City s-a transformat dintr-un oras linistit, intr-un loc foarte periculos unde oamenii sunt atacati, iar unii din ei chiar omorati. In spatele acestor atacuri se ascunde Jeff Surrett, impreuna cu grupul sau, care mint, ranesc, ucid si controleaza viata in Dodge City - fara sa aiba vreodata probleme cu justitia. Wade Hatton, un tanar cowboy foarte curajos, impreuna cu camaradul sau, Rusty, se indreapta catre Dodge City. In timpul calatoriei, se intalneste cu frumoasa Abbie Irving si fratele ei iresponsabil, Lee, care - fiind beat - cauzeaza multe probleme, iar - in cele din urma - este ranit de Hatton si ucis de o cireada de vite. Ajuns la Dodge City, i se ofera functia de serif, ...

 • Jamaica Inn (1939) 6.3

  Jamaica Inn (1939)

  Proaspata locuitoare a Cornwallului secolului XVIII, o tanara femeie descopera ca traieste in apropierea unei bande de criminali ce pradeaza vasele ce traficheaza apele din imprejurimi. Curand tanara incepe sa se teama pentru propria viata.

 • The Wizard of Oz (1939) 8.1

  The Wizard of Oz (1939)

  Vrăjitorul din Oz - Minunatele aventuri ale fetitei Dorothy in tara Oz, unde prea-puternic este Marele Vrajitor, caruia ea si prietenii sai - Sperietoarea fara creier, Omul de Tinichea fara inima si Leul fara curaj - vor sa-i creara ajutorul, continua sa fascineze spectatorii de toate varstele si acum, la sapte decenii de la premiera... Ca sa-si salveze catelusul Toto de o vecina rea, Dorothy vrea sa plece de acasa, dar se intoarce tocmai cand o tornada loveste ferma din Kansas si o transporta in lumea lui Oz. Pe drumul pavat de caramizi galbene, fetita se imprieteneste cu trei personaje si pornesc impreuna catre orasul unde locuieste Marele Vrajitor, fiecare cu cate o dorinta. Numai ...

 • Gone with the Wind (1939) 8.2

  Gone with the Wind (1939)

  Pe aripile vântului - “Filmul care a schimbat pentru totdeauna istoria cinematografica a Hollywood-ului”, asa cum a fost supranumit de catre criticii de specialitate, “Pe aripile vintului” este ecranizarea romanului cu acelasi nume semnat de Margaret Mitchell. Cistigator a 9 Premii Oscar printre care si cele pentru cel mai bun film, cea mai buna actrita intr-un rol principal si cel mai bun regizor, filmul a marcat generatii intregi de consumatori de film de lung-metraj de buna calitate.