Filme 1947

6 filme
Sortare: Data | Nume | | Sorteaza ascendent
Vezi:
 • Brute Force (1947) 7.7

  Brute Force (1947)

  Pelicula Brute Force, regizată de Jules Dassin este un ‘film noir’ lansat la 30 iunie 1947 de Universal. Scenariul filmului a fost semnat de Richard Brooks. Povestea filmului zugrăveşte viaţa dintr-o închisoare în care lucrurile tind să o ia razna şi o revoltă este pe cale să izbucnească. Filmul se deschide cu imaginile sumbre ale unei dimineţi ploioase şi întunecate, care nu prevesteau nimic bun. Prizonierii de la Westgate Prison sunt agitaţi şi înghesuiţi în celule neîncăpătoare. În una dintre aceste celule se găsea şi Joe Collins care se afla în regim de izolare. Gardienii încearcă din răsputeri să menţină disciplina. Medicul închisorii avertizează că închisoarea este ca un...

 • California (1947) 6.2

  California (1947)

  În timpul faimoasei goane după aur de la jumătatea secolului al XIX-lea, un dezertor din armată pornește spre Vest, mânat de mirajul îmbogățirii. În drum, el se îndrăgostește de fermecătoarea iubită a unui fost negustor de sclavi; acesta nutrește ambiția de a face din California o țară de sine stătătoare, pe care s-o guverneze în chip de dictator.

 • Fun and Fancy Free (1947) 6.8

  Fun & Fancy Free (1947)

  Jiminy Cricket gazduieste doua animatii scurte Disney: "Bongo," despre un urs de circ care scapa in salbaticie si "Mickey and the Beanstalk".

 • The Bishop's Wife (1947) 7.6

  The Bishop’s Wife (1947)

  Un episcop incearca sa obtina bani pentru o noua catedrale si, astfel se roaga lui Dumnezeu pentru a-l indruma. Un inger soseste, dar indrumarea acestuia nu este spre strangerea de fonduri...

 • Miracle on 34th Street (1947) 7.9

  Miracle on 34th Street (1947)

  Miracolul din Strada 34 - Kriss Kringle e in oras, un batranel simpatic care se potriveste perfect descrierii mosului de la Polul Nord. Si pentru ca marele magazin Cole's avea nevoie de un Mos Craciun iar el se potrivea perfect "descrierii postului" devine in scurt timp cel mai iubit om din New York. Susan, o fetita dragalasa, si mama ei, manager la Cole's, par a fi singurele care nu cred in Mos Craciun. Nici managerii magazinul concurent nu cred si chiar insceneaza mosului comiterea unei infractiuni pentru a fi arestat sau inchis intr-un ospiciu. Dar, asa cum stim cu totii, Mos Craciun exista, asa cum si Dumnezeu exista, iar de Craciun mai mult ca oricand e timp pentru miracole.

 • The Ghost and Mrs. Muir (1947) 7.9

  The Ghost and Mrs. Muir (1947)

  Este Lucy Muir indragostita de o naluca, sau un barbat in carne si oase i-a furat inima?