Filme 2016

589 filme
Sortare: Data | Nume | | Sorteaza ascendent
Vezi:
 • Ellen (2016) 6.8

  Ellen (2016)

  O dramă provocatoare care urmărește o tânără adolescentă care încearcă să-și ia viața în propriile mâini într-o lume care mai degrabă ar ignora-o.

 • The Violin Player (2016) 6.9

  The Violin Player (2016)

  Unui violonist de studio la Bollywood, acum șomer în Mumbai, i se oferă în sfârșit un mic angajament, dar ceea ce îl transformă cu adevărat se întâmplă în drum spre casă.

 • Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower (2016) 5.6

  Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower (2016)

  Lumea bodyguarzilor personali care asigură securitatea celebrităților și a politicienilor este examinată în acest documentar narat de actorul Kim Coates.

 • Dear Zindagi (2016) 7.7

  Dear Zindagi (2016)

  „Dear Zindagi” (care in traducere ar insemna „Draga viata”) e o drama romantica regizata de Gauri Shinde, regizoarea indiana apreciata pentru „English Vinglish” (2012), care revine dupa 4 ani cu o poveste emotionanta ce abordeaza o chestiune prea putin acoperita in societatea indiana contemporana, terapia. Psihologica, emotionala, sufleteasca. Kaira (Alia Bhatt) e o tanara si talentata operatoare de imagine de la Bollywood, ce sufera o criza specifica varstei. Satisfactia ei profesionala e ambigua, e in mod inexplicabil alergica la angajamente romantice si, in plus, se trezeste data afara din apartamentul inchiriat din Mumbai dupa ce proprietarul decide sa evacueze orice chirias singur...

 • Rustom (2016) 7.1

  Rustom (2016)

  Rustom Pavri, an honourable officer of the Indian Navy shoots his friend Vikram to death after discovering that his wife Cynthia had an affair with the rich businessman. The Commander surrenders himself to the Police immediately and admits to have killed Vikram but pleads ‘not guilty’ in court. Is he convicted or acquitted?

 • Ae Dil Hai Mushkil (2016) 5.8

  Ae Dil Hai Mushkil (2016)

  O poveste parțial cântată despre dragostea neîmpărtășită și despre parcursul dificil a trei personaje: Ayan, Alizeh și Saba.

 • Parents (2016) 5.8

  Parents (2016)

  Forældre - Părinţi - Când fiul lor, Esben, pleacă în altă țară, cuplul danez de vârstă mijlocie Kjeld și Vibeke sunt nehotărâți în privința drumului pe care îl vor urma împreună pe cărarea vieții; absența fiului lor le dă un sentiment de inutilitate. În încercarea de a aprinde focul magic din tinerețe, se mută în vechiul lor apartament de când erau studenți și s-au îndrăgostit pentru prima dată. Regăsirea tinereții îi transformă în mod ciudat și neașteptat. Astfel că se trezesc într-o dimineață și își dau seama că sunt cu 30 de ani mai tineri și sunt obligați să accepte faptul că e posibil ca trecutul pe care îl știau să nu mai existe.

 • Cedric the Entertainer: Live from the Ville (2016) 5.6

  Cedric the Entertainer: Live from the Ville (2016)

  Cu nelipsita pălărie, acest comic mereu la patru ace oferă o perspectivă unică asupra îmbătrânirii, a alegerilor prezidențiale și a piesei „Honky Tonk Badonkadonk”.

 • The Ornithologist (2016) 6.6

  The Ornithologist (2016)

  O Ornitólogo - Ornitologul - Fernando, un ornitolog singuratic, caută o specie de berze aflată pe cale de dispariție de-a lungul unui râu îndepărtat din nordul Portugaliei când este prins de curenți. Salvat de un cuplu de pelerini chinezi aflați pe drumul spre Santiago de Compostela, el intră într-o pădure ciudată și întunecoasă, în încercarea de a se întoarce pe drumul cel bun. Dar, treptat, pe măsură ce întâlnește diverse obstacole neașteptate și stranii și oameni care îl pun la încercare, Fernando este împins spre acțiuni extreme care îl transformă. Încet-încet devine un om diferit, inspirat, polivalent și, în final, un om total luminat.

 • Pup Star (2016) 4.5

  Pup Star (2016)

  A Yorkshire Terrier, competing in a televised singing competition, is separated from her owner by an opportunist dog pound worker.

 • Madre (2016) 5.7

  Madre (2016)

  Însărcinată și copleșită de responsabilități, Diana angajează o bonă pentru fiul ei cu autism sever. În curând, ea începe să bănuie că noua bona are intenții malefice.

 • Let Her Out (2016) 4.3

  Let Her Out (2016)

  Twenty-three years after her hooker mother tried to kill her in the womb Helen remains damaged psychological goods. A mindset that gets worse when she suffers a traumatic head injury in an accident. Awakening in hospital, it’s discovered Helen has a tumour growth in her brain causing her to experience dark visions, disembodied voices and the omnipresence of a strange young woman. Soon, lost in a walking nightmare, in which nothing is what it seems, and her vicious actions barely remembered, it becomes crystal clear that whatever is inside her cracked psyche will stop at nothing to get out.

 • Barry (2016) 5.9

  Barry (2016)

  A look into the early life of U.S. President Barack Obama.

 • The Secret Scripture (2016) 6.5

  The Secret Scripture (2016)

  Producția irlandeză în regia lui Jim Sheridan, prezintă povestea lui Roseanne McNulty (Vanessa Redgrave/Rooney Mara), o femeie frumoasă și vibrantă în tinerețe, care își petrece cea mai mare parte a vieții închisă într-un spital de boli mintale din Irlanda rurală, de atât de mult timp încât nimeni nu își mai amintește motivul pentru care a fost internată. Se pare că există însă un jurnal secret, capabil să dezlege misterele acestei povești.

 • Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer (2016) 6.2

  Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer (2016)

  Norman Oppenheimer (Richard Gere) vrea doar să conteze. A trăit o viață de unul singur în umbra celor puternici și cu bani. El folosește orice oportunitate pentru pentru a se pune într-o poziție semnificativă. Este un oportunist, nu unul foarte bun, asta până când va paria pe ”calul câștigător”, cumpărând o pereche de pantofi scumpi pentru Micha Eshel (Lior Ashkenazi), un politician israelian stupid. Când Micha devine prim-ministru, Norman se află în centrul unei drame geopolitice, dincolo de orice și-ar fi putut imagina. Folosind abilitățile sale minore, Norman încearcă să rezolve un puzzle complex, cu implicații mari. Călătoria acestui om este plină de comedie, dramă și tragedie, a u...

 • Børning 2 (2016) 6.2

  Børning 2 (2016)

  Când Roy Gundersen este eliberat din închisoare, după doi ani de detenție, pentru că a participat la o cursa ilegală de stradă, este hotărât să-și reia viața. A ajuns o ruină, a falimentat și, în încercarea de a-și îmbunătăți viața și a fi un bun model pentru fiica sa, Nina, începe să lucreze la o benzinărie. Dar oare totul va merge pe un făgaș normal?

 • Ghayal Once Again (2016) 6.5

  Ghayal Once Again (2016)

  Filmul începe cu flashback-uri din Ghayal (1990), unde Ajay Mehra (Sunny Deol) trage și ucide pe Balwant Raj și se preda poliției, lui Joes D’Souza (Om Puri). Ajay a fost condamnat la închisoare. După eliberare, Ajay și-a început noua carieră de reporter pentru un ziar independent și, de asemenea, a lucrat ca ofițer care a ajutat poliția în cazuri dificile…

 • Dark Diamond (2016) 6.6

  Dark Diamond (2016)

  Diamant noir - Diamantul negru - Pier Ulmann trăiește de pe o zi pe alta în Paris împărțindu-se între lucrările în construcții și micile jafuri pe care le face în numele lui Rachild, unica lui “familie”. Dar viața îl surprinde în ziua în care tatăl lui este găsit mort pe stradă după o lungă suferință. Pier fiind oaia neagră a bogatei familii din Antwerp care face afaceri cu diamante, tatăl său nu i-a lăsat nimic în afara poveștii surghiunului din familia Ulmann și a setei de răzbunare. La invitația verișorului său Gabriel, Pier pleacă la Antwerp să renoveze prestigioasa firmă a familiei Ulmann. Instrucțiunile lui Rachild sunt simple: “Mergi acolo ca să vezi, apoi să iei.” Dar un diamant a...

 • Hurricane Bianca (2016) 5.8

  Hurricane Bianca (2016)

  Concediat pe motiv că e gay, profesorul Richard se reangajează transformat în Bianca, o forță a naturii în travesti, și plănuiește o dulce și disprețuitoare răzbunare.

 • Denial (2016) 6.6

  Denial (2016)

  David Iring, un istoric si un militar recunoscut in comunitatea sa, a starnit controverse, incepand sa citeze un studiu conform caruia Holocaustul nu ar fi avut niciodata loc, fiind in realitate o simpla inventie. In 1993 Deborah E. Lipstadt il califica pe Irving drept negationist, fiind citata in fata tribunalului si acuzata de calomnie. Deborah E. Lipstadt este determinata sa demonstreze in fata justitiei ca Holocaustul a avut loc, pentru a avea castig de cauza. O misiune deloc usoara, insa reputatia si libertatea sa depind de asta, astfel ca, autoarea va face tot ce-i sta in putere sa aiba parte de reusita.

 • Hypersomnia (2016) 4.8

  Hypersomnia (2016)

  A young actress rehearsing for a play about human trafficking begins to relive terrifying scenes that may be dreams -- or an alternate reality.

 • Minutes Past Midnight (2016) 5.0

  Minutes Past Midnight (2016)

  As midnight falls, all manner of terror invades the Earth. Demons, cannibals, killers, ghosts and monsters swarm the world in these tales of the supernatural, the fantastic, and the just plain horrific. Featuring nine stories of horror.

 • Bitcoin Heist (2016) 5.9

  Bitcoin Heist (2016)

  To catch the world's most wanted thief, an Interpol agent assembles a team of elite hackers to plan the ultimate crypto-currency heist.

 • Death Note: Light Up the New World (2016) 5.9

  Death Note: Light Up the New World (2016)

  Au trecut 10 ani de la evenimentele din “Death Note: The Last Name (2006)”, mai precis de la confruntarea dintre Kira și L. Din nou, Shinigami aduc cu ei carnete ale morții, iar lumea se transformă în haos. Tsukuru (Masahiro Higashide) este un membru al echipei de forțe speciale Death Note împreună cu alți 6 investigatori, inclusiv Matsuda, care a trăit cazul Kira în urmă cu 10 ani. Crime în masă cauzate de carnetele morții au loc pe Wall Street în S.U.A., Shibuya în Japonia, precum și în alte locuri. Celebrul detectiv particular Ryūzaki (Sōsuke Ikematsu), care este succesorul de drept al lui L, investighează de asemenea crimele în masă. Se descoperă faptul că există nu unul, ci șase c...

 • Shortwave (2016) 4.9

  Shortwave (2016)

  Filmul este un thriller psihologic intens și înspăimântător despre originea frecvențelor radio cu frecvență scurtă și a experimentelor făcute cu acestea…

 • Maudie (2016) 7.7

  Maudie (2016)

  Bazat pe fapte reale, MAUDIE este o poveste de dragoste ca-n filme în care personajul singuratic interpretat de Ethan Hawke, Everett, o anjagează pe Maudie (Sally Hawkins), o femeie fragilă dar hotărâtă, pe post de menajeră. Maudie tânjește după independență, dorește să trăiască departe de familia ei protectoare și, mai ales, să creeze artă. Pe neașteptate, Everett se îndrăgostește.

 • A Family Man (2016) 6.4

  A Family Man (2016)

  Când Dane Jensen (Gerald Butler) un manager de vânzări din Chicago, pune mai presus de familie, munca, totul ia o turnură dramatică, iar când fiul său Ryan (Max Jenkins) este diagnosticat cu cancer, prioritățile sale sunt puse sub semnul întrebării...

 • Voir du pays (2016) 6.4

  Voir du pays (2016)

  Un popas - După o misiune în Afganistan, tinerii soldați fac un popas de trei zile în Cipru, înainte de a se întoarce în Franța. Printre ei, există două prietene din copilarie: Aurore, care intenționează să profite de această ”pauză de decompresie” și Marine, rebela eternă. Sesiunile de sprijin psihologic cu realitatea virtuală, urmează, în cursul cărora violența a ceea ce au trăit pe front soldații, se formează. Resentimentele născute în timpul unei patrule care a provocat moartea unuia dintre ei vor fi deschise mult timp. Între timp, Aurore, Marine și Fanny, asistentul batalionului, acceptă propunerea lui Chrystos și a lui Harry, doi ciprioți care vor să-i facă să viziteze insula... ...

Pagina 1 din 2212345...1020...Ultima »