Filme Scurt metraj

44 filme
Sortare: Data | Nume | | Sorteaza ascendent
Vezi:
 • Red Nose Day Actually (2017) 7.3

  Red Nose Day Actually (2017)

  O urmare (format scurt- metraj) pentru hit-ul de televiziune „Love Actually“, care reunește o mare parte din distributia originala a filmului din 2003 și ne arată ce a devenit viața protagoniștilor săi. Această continuare a fost făcută în scopuri caritabile, în special pentru „Ziua Red Nose“, un eveniment de caritate pentru a strange bani care pot ajuta toți copiii săraci ai lumii.

 • Kung Fu Panda Holiday (2010) 6.9

  Kung Fu Panda Holiday (2010)

  Simpaticul urs panda, devenit de acum Maestru Dragon Po, este solicitat, spre uimirea lui, de către maestrul său Shifu, să participe la Festivalul Iernii, şi nu oricum, ci în calitate de gazdă. Acest festival presupune, prin tradiţie, organizarea, după un anumit cod, a unei mese festive pentru toţi marii maeştrii ai artelor marţiale din ţinut. Po acceptă cu entuziasm propunerea cu promisiunea că nu-l va dezamăgii pe Maestru Shifu, pregătind totul „ca la carte”. La scurt timp, Po află că nu va putea să-şi invite tatăl la festival, acesta fiind rezervat exclusiv marilor maeştrii. Are de selectat maestrul bucătar care va pregătii mancarea pentru festival, prilej cu care, printr-u...

 • Kung Fu Panda: Secrets of the Masters (2011) 6.9

  Kung Fu Panda: Secrets of the Masters (2011)

  Po intră în Sala Eroilor, împreună cu Tigress și Mantis pentru a vedea noile exponate, în special pe cele cu Maeștrii Thundering. Acesta le povestește companionilor săi cum cei trei maeștri și-au început aventurile ca niște luptători de stradă fără notorietate, până când maleficele surori Wu scapă din temniță cu gandul de a cuceri China. Împotriva acestei amenințări, maestrul Oogway convinge egoistul trio să îl acompanieze în încercarea sa de a opri surorile. În aventurile care urmează, maeștrii realizează că promisiunile de bogății grandioase pe care le-au auzit nu mai sunt atăt de ademenitoare, pe măsură ce învață că există lucruri mult mai demne pentru care merită să lupți.

 • Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (2008) 7.2

  Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (2008)

  Po este desemnat de către Maestrul Shifu să predea noii clase de Kung Fu (un grup de pui de iepuri plini de viață). Din fericire pentru Po, acesta nu-i ia mult timp pentru a face clasa să-l asculte și a-i calma pe elevi, și incepe prin a le atrage atenția că lupta nu este decât doar o mică parte din ceea ce înseamnă Kung Fu. Pentru a ilustra punctul lui de vedere, el folosește povestiri din trecutul “Celor Cinci Furioși”, trecutul individual și concepte filozofice ce le-au arătat (iepurașilor) că dacă vor face asta pot ajunge mari maeștri Kung Fu.

 • Scrat: Spaced Out (2016) 6.5

  Scrat: Spaced Out (2016)

  Scrat este capturat de Scratazons care i-au luat ghinda. Scrat trebuie sa-si salveze ghinda inainte ca extraterestrii sa puna mana pe el.

 • Mickey's Christmas Carol (1983) 8.0

  Mickey’s Christmas Carol (1983)

  O poveste emotionanta... Ebenezer Scrooge un om avar si egoist este vizitat de trei spirite in Ajunul Craciunului. Aceste spirite ii prezinta trecutul, prezentul si viitorul. Oare Scrooge va intelege consecintele purtarii sale?

 • A Charlie Brown Christmas (1965) 8.4

  A Charlie Brown Christmas (1965)

  Respins de mercantilismul pe care il vede in jurul sau, Charlie Brown incearca sa inteleaga adevaratul sens al Craciunului.

 • Stick Man (2015) 7.4

  Stick Man (2015)

  Stick Man (Omul din lemn) trăiește în arborele familiei împreună cu soția sa din lemn și cei trei copii din lemn. Într-o zi, de dimineață, pe când făcea jogging, întâlnește un melc care se ”târa” spre o frunză, iar Stick Man se oprește și i-o oferă, lucru care-l face pe melc să-l anunțe, la al doilea tur de jogging, de apariția unui câine, dar prea târziu. Câinele îl consideră un băț și aleargă pentru a-l însuși. Oare va scăpa Omul din Lemn cu bine din această situație ?

 • Jean-Claude Van Johnson (2016) 8.2

  Jean-Claude Van Johnson (2016)

  Jean-Claude Van Johnson este un scurt-metraj comic cu accente de acțiune îi care actorul Jean-Claude Van Damme joacă un soi de versiune fictivă a lui însuși, un actor renumit, celebru în arte marțiale profesionale. Acest lucru îl face să renunțe la statutul de ”ieșit la pensie”, pentru a ajunge din nou în pielea alter ego-ului său ca un detectiv particular sub acoperire, al cărui nume este Jean-Claude Van Johnson, acest lucru punându-l încă o dată în contact cu partenerul său, Vanessa (Kat Foster), marea iubire a vieții sale…

 • Tales of the Black Freighter (2009) 7.1

  Tales of the Black Freighter (2009)

  Marinarii de pe un vas oarecare intalnesc in calatoria lor pe mare Cargobotul Negru, ai carui pirati veniti din lumea de dincolo sunt intr-o neoprita cautare de sange, de cat mai mult sange. Din tot echipajul vasului scapa cu viata doar capitanul, naufragiat pe o insula pustie. Cand acesta isi da seama ca piratii ucigasi se indreapta spre orasul in care locuieste familia lui, cu orice pret lupta pentru a se intoarce si a o salva. Dar calatoria pe mare, in singuratate, printre cadavrele echipajului sau ii afecteaza ratiunea iar lucrurile cunosc o intorsatura neasteptata.

 • Riddick: Blindsided (2013) 6.4

  Riddick: Blindsided (2013)

  Aceasta banda desenata face legatura intre Cronicile lui Riddick din 2004 si Riddick 2013, O noua incercare la viata lordului Riddick pe nava necromantilor.

 • Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll (2016) 7.2

  Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll (2016)

  In timp ce Po isi cauta figurinele pierdute, se spune povestea cum panda a ajutat la crearea celor Cinci Furiosi.

 • Sanjay's Super Team (2015) 7.0

  Sanjay’s Super Team (2015)

  Plictisit de meditatia tatalui sau, un tanar indian viseaza ca zeii Hindu sunt super eroi.

 • Saludos Amigos (1942) 6.3

  Saludos Amigos (1942)

  ''Buna ziua, prieteni'' este un film marca Walt Disney ce cuprinde patru povesti ale personajeor Disney in America de Sud. Prima poveste intitulata ''Lacul Titicaca''ni-l infatiseaza pe ratoiul Donald si aventurile sale impreuna cu o lama incapatanata.''Pedro''- un avion bebelus ce zboara deasupra Anzilor;'' Gaucho Goofy''- aici petrecem impreuna cu Goofy, un puternic si călit cowboy american, care vine in Argentina, unde devine "gaucho" si nu se prea intelege cu calul sau. Si in ''Aquarela do Brasil" Donald Duck ajunge la Rio de Janeiro si se intalneste cu bunul sau prieten Joe Carioca care-i arata lui Donald frumoasa Copacabana Beach, loc de joaca de la Rio, în ritm de samba. Carnavalul...

 • Ghosts (1997) 7.6

  Ghosts (1997)

  O incercare a lui Maestro(un om cu puteri supra-naturale care traieste singur si crede in magie), un om bun de altfel, de a arata ce se intampla in sufletul lui si de a-l face pe primar(care-l doreste exilat din comunitatea lui cu orice pret) sa inteleaga ca nu este cu nimic diferit de el si de restul oamenilor care au deja o parere desi nu-l cunosc. poate doar prin faptul ca IUBESTE...muzica, dansul si povestile de groaza.O trimitere la realitate... Un film plin de simboluri si farmec destinat doar oamenilor care vad dincolo de ceea ce pare a fi evident. Magie, iubire si frumuste intr-un film de 39 de minute realizat de doi mari grei ai artei.

 • World of Tomorrow (2015) 8.2

  World of Tomorrow (2015)

  Lumea de mâine – Cine suntem, de unde venim, unde mergem? Toate întrebările fundamentele ale vieții încap în 16 minute de magie digitală, mânuite de regizorul Don Hertzfeldt cu precizia unui vizionar. Filmul construiește de la 0 un univers fascinant în care emoțiile umane sunt confruntate cu viitorul tehnologizat.

 • The Gruffalo's Child (2011) 6.9

  The Gruffalo’s Child (2011)

  O mica Gruffalo ignora avertismentele tatalui sau si se aventureaza afara, in zapada, in cautarea lui Big Bad Mouse.

 • Dragon Ball Z: The Fall of Men (2015) 7.8

  Dragon Ball Z: The Fall of Men (2015)

  The Fall Of Men este o poveste originala a lui Trunks impotriva infamului Cell.

 • Lava (2014) 7.0

  Lava (2014)

  O poveste care se intinde pe milioane de ani inspirata din frumusetea insulelor tropicale.

 • Tangled Ever After (2012) 7.8

  Tangled Ever After (2012)

  Rapunzel și Eugene (Flynn Ryder) sunt în toiul pregătirilor de căsătorie. Întregul regat așteaptă să ia parte la cea mai fastuoasă nuntă care s-a văzut vreodată. Totul e perfect în vederea ceremoniei. Ei bine, nu chiar tot: Eugene se arată din nou nemulțumit de modul în care e desenat nasul său în afișe, iar Pascal și Maximus au pierdut inelele mirilor.

 • Ice Age: A Mammoth Christmas (2011) 6.5

  Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)

  În apropierea Crăciunului, Manny vrea să respecte tradiţia şi îi aduce fetiţei sale o piatră de Crăciun. Aceasta avea menirea de a îl ajuta pe Moş Crăciun să o localizeze mai uşor pentru a îi aduce cadouri. Din greşeală, Sid distruge piatra, iar aceasta va fi înlocuită cu pomul de Craciun. Fetita aude din intamplare un dialog intre parintii in care tatal afirma că Moş Crăciun nu există şi se hotărăşte să plece, împreună cu Sid şi prietenii săi, în căutarea acestuia pentru a-i demonstra tatălui său că există.

 • Predator: Dark Ages (2015) 6.2

  Predator: Dark Ages (2015)

  Urmareste un grup de cavaleri templieri care sunt pusi la incercare impotriva unei bestii ciudate care umbla pe terenurile din Anglia.

 • Power/Rangers (2015) 7.9

  Power/Rangers (2015)

  O re-imaginare curajoasa a francizei clasice.

 • Kung Fury (2015) 8.4

  Kung Fury (2015)

  In 1984, Kung Fury, cel mai dur politist in arte martiale din Miami, se intoarce in timp pentru a-l ucide pe cel mai teribil criminal din toate timpurile – Hitler.

 • Island of Lemurs: Madagascar (2014) 7.3

  Island of Lemurs: Madagascar (2014)

  „Insula Lemurilor: Madagascar” prezintă eforturile neobosite ale Dr. Patricia C. Wright, om de ştiinţă şi deschizător de drumuri şi misiunea ei de o viaţă de a ajuta aceste creaturi ciudate şi adorabile să supravieţuiască în lumea modernă. În spatele scenei au lucrat din nou împreună cu Douglas, editorul Beth Spiegel, coproducătorul Diane. Robert şi compozitorul Mark Mothersbaugh. Cântecele sunt compuse de Hanitrarivo Rasoanaivo & Tarika.

 • Frozen Fever (2015) 7.8

  Frozen Fever (2015)

  Este ziua Annei, iar Elsa vrea să organizeze pentru sora ei o petrecere de neuitat, pentru a fi iertată şi a face uitate zilele în care cele două au fost despărţite de uşile închise. Elsa a pregătit tortul, o grămadă de cadouri şi un plan abil prin care să dezvăluie surpriza, însă puternica Regină a ţinutului Arendelle ascunde ceva ce poate strica totul.

 • Born to Be Wild (2011) 7.5

  Born to Be Wild (2011)

  Născuți pentru a fi liberi - Born to be Wild este un documentar a carui poveste este inspirata de iubire, daruire si legatura remarcabila intre oameni si animale. Acest film este un documentar despre urangutanii si elefantii orfani si despre oamenii extraordinari, care prin faptul ca salveaza si cresc acesti orfani ajuta totodata la salvarea speciilor pe cale de disparitie.

 • Under the Sea 3D (2009) 7.6

  Under the Sea 3D (2009)

  în Adâncuri - De-a lungul coastei Californiei, Lumea din adâncuri ne duce într-un loc magnific, o lume subacvatică încântătoare cu păduri de vareci şi corali sclipitori. Înotăm alături de coloratul garibaldi, de steaua de mare şi de rechini; jucăm prinsea cu leii de mare; observăm împerecherea frenetică a calamarului opalescent şi alte comportamente rar întâlnite ale creaturilor nopţii.

Pagina 1 din 212